Succesvolle zakelijke relaties opbouwen—Denemarken

In Denemarken moet u eraan denken dat uw geloofwaardigheid wordt bepaald door de kwaliteit van de informatie die u aanbiedt. Als u onvoorbereid op een vergadering verschijnt, kunt u verwachten dat u daar kritiek op krijgt. Doe uw uiterste best een rijkelijke verzameling nuttige feiten en cijfers op papier paraat te hebben voor uw Deense collega´s. Het is een goed idee een lijst met verwijzingen bij de hand te houden voor het geval uw partners vragen hebben over specifieke bijzonderheden.

Zorg voor een net en verzorgd uiterlijk en houd uw kleding zo behoudend mogelijk. Logica en geverifieerd bewijsmateriaal zijn de belangrijkste factoren tijdens onderhandelingen. Zorg ervoor dat u uw geloofwaardigheid ontwikkelt meteen vanaf het begin, en deze steeds in stand houdt tot het einde. U kunt bijvoorbeeld een goed opgestelde agenda sturen voor de dag van de vergadering.

Goede organisatie wordt gezien als een deugd en dient ten toon gespreid te worden wanneer mogelijk. Denen zijn tamelijk ontspannen in hun communicatie maar verwachten wel een hoog besef van professionaliteit. Een informeel praatje is gebruikelijk om communicatie op gang te brengen, maar in de zakelijke discussie zelf moeten uw offertes, voorstellen, planningen, enz. perfect doordacht zijn en gestaafd met degelijke, feitelijke bewijsstukken.

Ga aan de slag!

  • Bekijk een demonstratievideo.
  • Vraag een gratis proefversie aan voor 7 dagen . .
  • Zoek een kantoor van ons in uw buurt.

Start een videorondleiding

Take a video tour